Mazars Skatt

Funderar du på att starta upp en verksamhet, sälja ditt bolag eller är det kanske dags för att planera för ett generationsskifte? Oavsett vilket skede du är i så är det en god idé att konsultera en skatterådgivare. Inom Mazars arbetar ett trettiotal skatterådgivare, placerade på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

Våra skatterådgivare har en gedigen erfarenhet av att arbeta med ägarledda företag, ägarplanering och omstruktureringar. Vi värdesätter långa och hållbara relationer med våra kunder och strävar alltid efter att ge kunden användbara och handfasta råd som vi kommunicerar på ett tydligt sätt. 

Mazars har i sitt team av skatterådgivare även experter inom internationell beskattning, individbeskattning, fastighetsbeskattning, Transfer Pricing, mervärdesskatt och beskattning av ideella föreningar och stiftelser. Vi hjälper även kunder med skatteprocesser och agerar rådgivare i transaktioner.

En av Mazars styrkor är att vi är del av ett stort internationellt nätverk av kompetenta skatterådgivare med vilka vi har nära samarbete och träffar regelbundet. Våra kunder kan därför känna sig trygga i att oavsett om de arbetar på den nationella marknaden eller ger sig ut utanför Sveriges gränser kan Mazars erbjuda en helhetslösning med kompetent rådgivning.

Tveka inte att kontakta oss gällande dina frågor!

Jenny Stenesjö Wöhrman, Skattejurist

Vill du veta mer?