Mathias Nilsson, kontorschef Mazars Malmö

"Här är kunden verkligen i fokus!"

Under hösten 2018 anslöt Mathias Nilsson, auktoriserad revisor, till Mazars i rollen som kontorschef för vårt kontor i Malmö.

Vad var det som fick dig att välja Mazars?

– Efter att ha arbetat sedan 2010 på KPMG var jag egentligen inte på jakt efter något annat. Men så dök den här möjligheten upp. En spännande roll, en ny utmaning och ett stort ansvar i ett så intressant företag som Mazars. Det kändes helt enkelt för intressant för att inte söka!

Vad är din drivkraft?

– Jag brinner för att skapa utvecklingsmöjligheter och förutsättningar åt andra till att ta nya steg – att se medarbetare utvecklas och nå nya karriärsmål är en stark drivkraft för mig. Självklart har jag en målbild, en vision om det optimala kontoret, men det som är absolut viktigast är att medarbetarna är nöjda och glada. Det tror jag är själva grunden till både framgång och tillväxt. Vårt yrke är komplext och inte alltid så lätt, då är det extra viktigt att känna stöd internt.

Hur är det att vara en del av Mazars?

– Det passar mig alldeles utmärkt. Kontoret i Malmö har trevliga människor och en fin position på marknaden. Jag är en del av ett team med otroligt kompetent personal, samtidigt som jag känner möjligheten att kunna utvecklas med verksamheten. Här finns en framåtanda och en vilja att utvecklas och det ges utrymme för nya idéer. Jag har verkligen känt mig väl mottagen.

Vad tycker du är Mazars styrka?

– Vi verkar lokalt, jobbar nära våra kunder och ingår på samma gång i en stor, men inte för stor, verksamhet i Sverige och internationellt. Mazars står för kvalitet och erfarenhet och det är otroligt roligt att höra från våra kunder hur de känner sig sedda och nöjda med vår service. Här är kunden verkligen i fokus!