Ida Persson, administratör Mazars Simrishamn

"Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna och trygga i att vi hjälper dem på deras företagsresa."

”Jag jobbar som administratör på Mazars i Simrishamn. Min roll är väldigt omväxlande och innebär mycket kontakt med både kunder och kollegor. Det handlar till stor del om att underlätta arbetet för redovisningskonsulterna på kontoret, men jag har också mycket kontakt med våra kunder som besöker eller hör av sig till oss.

Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna och trygga i att vi hjälper dem på deras företagsresa. Den personliga kontakten och engagemanget är jätteviktigt för oss. Jag har själv drivit företag och vet vad det innebär. I 15 års tid drev jag egen dansskola med inriktning på street-dance och hiphop. Det är en bra erfarenhet att ha med sig – jag vet vilka frågor man kan ställas inför och hur viktigt det är med en trygg och engagerad samarbetspart.

Att vara en del av Mazars är väldigt roligt. Vi är lokala och personliga, samtidigt som vi har en större organisation i ryggen med flera kontor runt om i Skåne och i andra delar av landet. Det gör att vi kan erbjuda massor av kompetens och erfarenhet, men också trygghet och ökad service för våra kunder.

Jag bor själv i Simrishamns kommun och det är verkligen fantastiskt att både kunna bo och jobba här. Det bästa med Simrishamn är närheten till naturen och havet – att kunna ta en kvällspromenad på stranden, det tycker jag är livskvalitet!”

- Ida Persson, administratör Mazars i Simrishamn.