Vi är Mazars

Bland våra medarbetare finns mängder av kunskap, erfarenhet, spetskompetenser och inte minst härliga personligheter. Lär känna några av oss på Mazars!

Sofie Johansson, Redovisningsansvarig Ekonomiavdelningen.

Började som revisorsassistent på vårt kontor i Landskrona 2008. Efter 10 år som revisor la hon hösten 2019 revisionen åt sidan och anslöt till vårt team på Ekonomiavdelningen i rollen som redovisningsansvarig.

Har ett stort intresse för att baka, allra helst sötsaker som goda kakor och vackra desserter.

”Det blir dock inte så mycket som jag hade önskat just nu. Barnen vill ju gärna vara med och det funkar om man ska göra chokladbollar, men när det är lite mer avancerat blir det inte så bra när de ska hjälpa till…”

Fotograf: Lars Lydig.

-----------------------------------------------------------------------------

Martin Dagermark, auktoriserad revisor och kontorschef Eskilstuna.

Leder sedan 2016 vårt team på kontoret i Eskilstuna och har jobbat som revisor sedan början av 90-talet. Ger sig gärna ut på Mälaren eller i Sörmlands och Stockholms skärgårdar med sin kajak.

Har ett stort intresse för historia, läser mycket och reser gärna till historiska platser. En historisk plats som varit extra spännande att uppleva är Pompeji.

Förutom intresset för natur och kultur blir det en hel del musik på fritiden.

”Jag har tidigare spelat tvärflöjt i en symfoniorkester och också vid en del bröllop, men numera blir det mest för egen del. Jag spelar både klassiskt, men gärna också stycken ur den svenska visskatten.”

-----------------------------------------------------------------------------

Jasser Al Saadi, Redovisningskonsult Helsingborg.

Tog sin ekonomie kandidatexamen från Lunds universitet för cirka 3 år sedan och har sedan dess arbetat med ekonomirelaterade jobb. 2018 blev han en del av vårt team på Helsingborgskontoret i rollen som redovisningskonsult. Målet är helt klart att bli auktoriserad inom snar framtid.

Största passionen i livet är utan tvekan fotboll. Började spela som fyraåring och har nu alltså lirat boll i 22 år (!). Har tidigare spelat fotboll på professionell nivå i både Sverige och Danmark och är idag kontrakterad med Höganäs BK som spelar i Division 3. Det innebär bland annat 4 pass i veckan inklusive match, vilket är vad han hinner med i kombination med sitt yrke.

”För mig är det otroligt viktigt att vara aktiv för att kunna prestera det jag gör i vardagen, är det inte fotboll så blir det annat som padel eller en joggingtur i skogen.”

-----------------------------------------------------------------------------

Lars Högvik, Försäljningschef

Anslöt till Mazars 2013 i rollen som försäljningschef. En van tågresenär som flitigt reser runt till våra kontor för att prata och inspirera till sälj- och marknadsaktiviteter. Är ingenjör i botten, gillar ny teknik (vilket inte minst märks när vi ordnar webbinarier i egen regi), har svart bälte i Excel och Teams och dessutom alltid en bra historia på lager.

Är nyligen frälst mountainbikefantast efter att han fått en cykelupplevelse i födelsedagspresent.

”Cykling är både roligare och ger mer upplevelser än att jogga. Kul att göra tillsammans och kan vara en del av en helgaktivitet eller semester. Den perfekta rundan är skogsstigar där man är ensam, inte för avancerad med rötter och stenar, inte varmare än 20 grader i luften och så kaffe och mackor i en rygga!”

-----------------------------------------------------------------------------

Tillbaka till innehåll.