Mazars Nyhetsbrev

Vårt senaste nyhetsbrev är ute nu!

Välkommen till Mazars senaste nyhetsbrev,
här kan du ta del av aktuella ämnen, intressanta case och kommentarer från Mazars skattejurister och momsspecialister. Denna gång även en julhälsning från vår VD Mikael Fredstrand.
Har du frågor är du givetvis välkommen att kontakta oss på Mazars!

Trevlig läsning!

Mazars önskar god jul & gott nytt år

Först vill jag tacka dig som läsare av Mazars nyhetsbrev! Vi försöker att ge dig och din verksamhet bra tips och råd – 1 gång i månaden i ett överskådligt format. Vi ser fram emot att fortsätta att utveckla innehåll under 2022. Hör gärna av dig om du har tips på ämnen du vill att vi skall ta upp, marknad@mazars.se.

Vi var väldigt oroliga våren 2020 när covid drabbade hela världen. Oro både för våra kunder och för vår egen verksamhet. Även om det är för tidigt att utvärdera hela förloppet så blir man imponerad över hur vi människor anpassar oss till nya situationer – oavsett hur besvärliga de är! Våra kunder verkar ha klarat utmaningen även om det i många fall varit mycket tufft. Mazars har som alla andra företag fått ställa om verksamheten. I efterhand kan vi se att vi går stärkta ur detta med en högre grad av digitalisering och nya arbetssätt. Skall bli spännande framåt!

Jag vill tacka för det år som är på väg att gå till ände och passa på att önska en god jul och ett gott nytt år!

Mikael Fredstrand

Verkställande Direktör

 

Tidigare publicerade artiklar från vårt nyhetsbrev hittar du här.

Mazars Sweden News - vår blogg!

Du kan också ta del av de senaste uppdateringarna på vår blogg Mazars Sweden News som du hittar här.